fotbollsgolf!

är vad jag ska spela nu! kilar till skolan och har fritidens aktiviteter till två! skriver då ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

ja tack och lov att det finns politiker

för annars hade man ju aldrig kunnat läsa människor när de ljuger. Zappa in dig på närmaste kanal och kolla ett debattprogram som handlar om politik. Jag kan enkelt säga att det börjar med att alla säger sitt, sen blir det ett filmklipp med antingen människor som ställer frågor till politikerna eller så får "den vanliga befolkningen" berätta vad ett ord handlar om för dom. Sen blir det SMUTSKASTNING med STORA bokstäver för fyfan vad dom snackar skit om varandra framför varandra. Jisses, snacka stake att stå där och säga vissa saker om en person som står framför dem. Anyways efter SMUTSKASTNINGEN är det dags för "jag-är-politiker-och-blir-påhoppad-tänk-fort-måste-slingra-mig"-momentet, vilket betyder att vilken fråga dom en får säger dem i stil med: "ja du har rätt, men blablabla (börja prata om något annat för där satte dom dit mig snack) blablablabla. Efter det kommer tittar mail som är lite småbittra och sen börjar det typ om igen.

Jag har länge tänkt att dra mig in i politik, men jag skulle ALDRIG palla ljuga sådär jävla mycket, jag skulle få ångest. HERREGUD säger jag bara, menmen nu är det shit the same för nu spurtar programmet i mål och nu ska alliansen och de rödgröna få 1 och 1halv minut var att babbla på om ekonmi.. oh yikes. skiiitsamma bre!
Måste tillägga att sänka skatterna så mycket som moderaterna har gjort är väl bra ur "den lilla människans" perspektiv, men i det stora hela, blir det mycket mindre pengar till skolor, sjukvård, äldreomsorg och fritidsgårdarna och allt det andra skatten går till. Ja säger då det tacka vet jag politik.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

NY BLOGG! men kommer fortsätta här också tror jag ;)

STUDENT2011, är min nya blogg ni ser ju vad den kommer att handla om haha ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()