what if..

Tänk dig att du sitter och gråter i din mammas famn som om du vore fyra och snubblat på asfalten och skrapat upp knät, fast den här gången gråter du inte för ett skrapsår, utan du gråter för att du känner dig less på att leva, du orkar inte med den du blivit?
Tänk dig att få höra ens egen mamma säga, det här är inte du, jag vill ha tillbaka min glada och lyckliga lilla tjej igen. Förstår du då hur långt det har gått? När du inte är dig själv längre. Jag skriver det här för min egen skull, jag måste inse att jag behöver hjälp, så ni som läser, ignorera det bara, för det är inget viktigt i era ögon!
Att vakna upp en morgon och inse att det inte är du som tittar tillbaka på dig i spegeln, att vakna upp och känna ett hat i dig växa. Att vakna upp och vilja dö.
Jag kämpar så mycket så hårt för att bli den jag en gång va, men BAM, där kommer något som släpar ner mig i skiten igen. Jag är ledsen för hur det har blivit. Hur texterna är här på bloggen numera, hur jag är mot mina vänner numera. Mimmi sa en sak idag som fick mig att vakna, hon påpekade att jag har varit så tystlåten och tillbakadragen på senaste tiden, och för er som känner mig är det inte alls jag.
Nu vill jag be om ursäkt till alla nära och kära som har drabbats av min förändring jag vill speciellt be om ursäkt till dig Rebecca, du har fått stått ut med mitt humör alldeles för länge nu. Men jag ska bättra mig, jag ska börja prata ut om mina saker med ett proffs, vet inte när än men jag ska ordna det. Så förlåt till alla er som jag älskar.
Jag ber om ursäkt till mig själv också, för den jag blivit, jag vill inget hellre än att gå tillbaka till den gamla sandra, men jag kommer behöva stöd och hjälp från mina vänner, och just därför vill jag visa er att jag ångrar mig, för just nu, behöver jag er som mest.
Jag har nu bestämt mig för att lägga ner bloggandet ett tag, men jag kommer tillbaka det vet ni!
Tack och förlåt.
Älskar er alla
Sandra.
älskar dig bästavän!
Älskar dig mamma!

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

2 dagar av 10?

jag har varit i skolan 2 dagar av 10 nu på de här två veckorna? vad har hänt med mig? :o

Igår va jag med bror och plutt! det va mys :)
Smsade Jossan nyss och frågade om hon skulle på studiebesöket men nepp det skulle hon inte, och ingen idrott hade vi så det va bara att somna om.. Skönt!
Anyways, har inget roligt att skriva, men det kommer väl puss!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Aina, dum dummare och älsklingar.

Jag va ju hos polisen igår (Y) har tydligen fått en anmälan på mig :o äckliga busschaufför!

Men innan det iaf så träffade jag Salle vid bussen, vi satt och snackade bloggar men speciellt mycket om hans blogg för den är så skön, läs hans blogg och ge lite löv till snubben för han är skön!  Salle's blogg!
Helgen har varit helt ok! Den har spenderats till stor del med min kära älskling rebecca och det är dagar som dom här som visar vem som verkligen finns där när du behöver dom, Tack rebecca för allt du gör för mig. Jag skulle inte överleva utan dig.
Jag funderar på att ändra mig, nu på senaste tiden har jag blivit en aggresiv, dryg och elak sandra. Och jag kan lova er att det är inte den sandra jag vill vara. Vart tog gulliga glada trevliga sandra vägen? hon som skämdes för att prata om sex, hon som skrattade åt knäppa eller jobbiga människor istället för att be dom dra åt helvete och hota att döda dom? Vad hände med den sandra som brast ut i gråt när något inte stämde? Vart ifrån kom den sandra som förstörde sina knogar? Vart har min sandra tagit vägen? Det jaget jag var för inte så länge sen? Den sandra som alltid såg positiva saker i allt och hon som accepterade det mesta? Jag har blivit starkare yes det har jag, men hur mycket tycker folk om mitt nya arga dryga jag? jag är trevlig mot mina vänner oftast. Men mot alla nya människor? Jag är dryg om jag inte gillar "första intrycket" men jag om någon borde ju veta att första intrycket nästan ALDRIG stämmer. Åh herremingud vart har JAG tagit vägen?
En låt till mig själv.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

If today was your last what would you do?

Jag kan inte uttrycka mig i ord längre känns det som, kanske därför jag inte bloggat så mycket.. Det är såhär nu att igår va jag på rixfm en stund med rebecca och med några till men jag var mest med henne. Det va sådär, ganska mycket folk menmen. Det va lite mycket bråk igår och vissa killar som inte fattade ordet nej.. herremingud.

Idag är det ju den 22 Maj 2010! vilket betyder att det är exakt en månad kvar tills jag blir myndig, japp 18 bast.. I still don't get it. Iaf, därför så har jag den rubriken jag har, jag tycker verkligen att man måste fånga dagen mer. Jag och becca satt och pratade om det här om dagen att man bara väntar tills det är helg, man festar lite eller gör andra roliga saker på helgen, sen är helgen över och då är det måndag igen. Hela veckan går man och väntar på att det ska bli fredag så man kan göra en massa saker igen, och sen blir det måndag. Så där fortsätter det och så har det hållt på nu i 17 år och 11 månader. Jag känner att det finns så mycket jag vill göra, så mycket jag vill se. MEN jag har hela livet på mig (hoppas jag, peppar peppar!) och jag bor fortfarande hemma, pluggar fortfarande och har inget fast jobb (men jag letar). Jag tror att jag kommer göra mer än vad en "average svensson" kommer göra under sitt liv.
För att byta ämne totalt så satt vi och pratade politik i onsdags, och jag funderar starkt på att engagera mig politiskt här i södertälje för jag är uppväxt här, jag är ung i södertälje och jag känner att det inte finns något som tar vara på ungas bästa i södertälje. Jag funderar starkt på en karriär inom politiken. För er som känner mig så vet ni att jag kan snacka, jag har mina tankar och jag kan övertyga folk på ett bra och moget sätt. Ni som känner mig vet att jag har lite att komma med iaf.
Nu ringde Emelie! jag ska prata med henne nu pusspuss!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Godmorgon!

Godmorgon, underbara morgon. Vaknar upp och det är solsken! Älskar när SMHI för en gångs skulle håller vad dem lovar, de lovar solsken och det är solsken!

Linnea och belinda är och träffar lt nu, hemma hos nea men när dom är klara ska väl jag möta dom lite snabbt, hur lång tid kan en sån där grej ta egentlgen :/ ska prova och ringa henne när jag skrivit klart.
Är hemma från skolan idag så det blir att plugga idag! (Y) puss!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag faller men försöker kämpa mig upp!

Det jag vill säga är att jag skrapar upp varenda jävla yta jag har, jag behöver varenda livboj i världen och jävlar va mycket stjärnor det finns.
För jag har ALDRIG sett ögon som glittrar så, aldrig velat försvinna i tomheten men bara dom ögonen framför mig och aldrig någonsin har det känts så rätt i alldeles helt fel tidpunkt.
Men tur som det är så är det ju fel tidpunkt jag skulle bara såra mig själv och dig. Jag svävar bland molnen och håller dig på avstånd. För du skulle förstöras om jag kom för nära.
Jag är lite poetisk ändå ;)
det här trodde ni inte när ni läste rubriken va? well I'm just being me! <3


Permalink I'm just being me Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fucksatana,,, aldrig någonsin har en låt tagit så hårt på mig. ush, fyfan klarar inte av det här, måste bort måste ut, kommer nog inte svara om ni hör av er. svarar så fort jag orkar.

Permalink I'm just being me Kommentarer (0) Trackbacks ()

suck... -.-
http://debatt.passagen.se/show.fcgi?category=13&conference=500000000000064&posting=19500000002397632

Där har ni en debattartikel om att en svensk skola som ligger i sverige (för att förtdyliga det hela) har FÖRBJUDIT barnen att bära gult och blått i kombination och man får inte hissa svenska flaggan eller sjunga nationalsången i den skolan för det anses vara rasistiskt.

I ett av inläggen i debattartikeln står det att den andra versen anses vara rasistisk men här har ni en länk med texten till du gamla du fria, vart är den rasistisk någonstans?
http://www.dugamladufria.com/songs/nationalsong.html

Jag förstår inte vad som är rasistiskt med det? HELT ALLVARLIGT vart är det här samhället påväg? nu börjar jag tröttna, och det här är inget rasistikt blogginlägg. Jag har inget emot invandrare och det vet alla om. MEN jag har något emot alla försynta rädda svenskar som inte vågar annat.. Dem vill inte göra någon upprörd, dem minimerar risken för en argumentation av något slag för att slippa bli kallade rasister eller liknande? VARFÖR är de flesta som bor i Sverige så rädda för konflikter!?!? jag säger bara OH MY GOD.

Permalink Sandra tycker till Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det du gör är riktigt ballt...

Godnatt bloggen har inte hunnit blogga så mycket! imorgon kommer update från helgen som varit :DPermalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

I try to smile

Jag ber om ursäkt för igår, hade inte en jättebra dag. Idag hade jag engelska nationella sen åkte jag och träffade Farmor! helt allvarligt 5 minuter med henne gör hela ens dag bättre :D

sen kommer något retard och påpekar saker som man inte gjort och som är självklara som till exempel att tugga på något när man pratar i telefon med någon. nähääää ska man inte gööööra deeeet vaaa det hade jag aldrig listat ut själv :oooo cpmongohorkuk.
och där var dagen botten igen :D ikväll ska jag jobba på mr.hip discot på vege fritidsgård (mellanstadiedisco) med Becca Ricky och Lulle. Efter det ska jag och becca iväg på fest hos christian som har fyllt år! :D
ska försöka inte klaga så mycket mer nu pusss heippa!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

I could be chasing but my time would be wasted

Jag mår bra! är klar med samhällskunskapen skönt!

Har precis pratat framtiden med mamma och det låter ju riktigt bra. Jag har planer fast jag inte visste om det :p
Jag är så rädd för att bli 18, faaaan bara 1 sommarlov kvar, bara 1 år i skolan kvar. Sen blir man arbetslös om man inte har jobb. Sen ska man skaffa lägenhet, man ska plugga vidare bli något stort. Man ska bli den vackra och kloka människan ens föräldrar uppfostrat en att vara. Jag måste resa, måste se världen. Jag vill flytta utomlands men jag har så starka rötter! ush vad hemskt att jag är så fäst vid min hemstad, slöddertälje, ghettot, tokstan.  Herregud den här stan ja, jisses fyfan.
Skriver mer senare! nu smsade becca så jag ska till gården! puss!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bästavän!

Jag älskar dig Rebecca Nylander! <3

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

fukt up tjit

japp så hetere! jag var allmänt irriterad idag, men det löser sig! Ska vara med min älskling hela dagen! det är mys! pallar inte plugga idag, jag är helt slut i hjärnan fyfan!

Rebecca Nylander, det finns fan inge bättre än dig! love you bitch! <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()