Tidsinställt, skriver 00:56

Jag ville bara höra din röst.

Jag kommer vakna imorgon, gå till skolan lämna in mitt nya företag och va fett stolt över mig själv!
Om 1 vecka kommer jag sitta och nojja inför matte B nationella
Om 2 veckor kommer jag va hype som få, studenten då, shit asså 2 veckor fan det är helt jävla sannslöst.
Om 1 år vet jag inte vart jag kommer vara eller vad jag kommer göra, framtiden ligger för mina fötter och jag är fanimej redo att ta steget.
Den 12e juni (orkar inte räkna veckor och shit) kl 10.00 kommer jag stå på skavsta flygplats, jag ska då upp och göra det häftigaste i mitt liv. Jag ska hoppa fallskärm.
Att hoppa fallskärm symboliserar inte bara att jag är en jävligt stark person som försöker få bort min höjdrädsla.
Fallskärmen representerar nätet, skyddsnätet, min familj och mina vänner som trots den otroliga färd genom mitt liv alltid kommer få mig att landa säkert. Flygplanet är jag själv, jag kommer att skapa min framtid, mina möjligheter och allt jag kommer göra i framtiden, för jag tänker inte stå och se på när allting bara händer! Jag ska va mitt i smeten.
Den öppna himmel och marken jag kommer segla emot är mitt slutgiltiga mål, vilket det är vet jag inte än men jag vet att det kommer bli en jävligt bra resa dit.
Jag är ingen människa som står och tittar jag tar för mig, styr tåget dit jag vill och leder mig själv in på villovägar ibland. Men jag vet att jag kommer klara det.
Till mitt framtida jag om du läser det här:
Sandra, du vet att du klarar allt bara du ger dig fan påre! Torka tårarna och upp i sadeln igen! Sluta aldrig kämpa för det kommer bli så jävla bra om du använder dig av det du har! Glöm aldrig bort vem du är och vart du har dina rötter, låt aldrig någon annan människa trycka ner dig. Va som du är utan att vara elak. Gör alltid allt för andra precis som du gör nu, men glöm inte bort att du ska leva också, du har en tendens att göra det ibland. Strunta i saker som gör dig olycklig, fan det kommer nya grejer som gör dig lyckligare!
Går någonting snett, se till att ha en trygghet, glöm aldrig bort att din familj är din bästa vän, din mamma och pappa stannar inte kvar för evig men du har två systrar och ett gäng fina kusiner som ställer upp för dig!
Våga ta för dig av livet och hamna inte i trubbel, försök använda hjärnan lite va!
Puss på dig mitt framtida jag! Hoppas du har lika stora visioner som jag och glöm aldrig bort att göra lite galna saker då och då det är en sån person du är!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback