uppesittardan!

Hey läsare! ursäkta mitt lite halv arga inlägg men kunde inte hålla mig!

God jul på er! för kommer nog inte hinna blogga imorgon Jag ska fira min jul hos min syster ute i enhörna sen ska jag till gävle och gå på ishockey på söndag! wiho
Fick en kommentar nyss:
Jag tänkte att ni alla skulle få veta det jo jag önskar att fler människor får upp ögonen för vad som händer runt omkring dem, jag önskar helt enkelt att fler människor börjar förändra, sig själva och försöka förändra andra för att vi alla tillsammans ska få en bättre värld att leva i, Det skulle varit mitt julmirakel!
GOD JUL PÅ ER LÄSARE and peace out!

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

"Så ibland, när det inte stod några volontärer där åt han helt enkelt inte..."

okej nu kommer alla ni tänka "men Sandra, klart det finns hemlösa i Sverige" och ja klart det finns, men det här e fan sjukt! Daniel Paris som är vinnaren i Ung och Bortskämd säger såhär:

"Vad fick tittarna inte se i programmet?

Jättemycket. Till exempel när vi delade ut mat till hemlösa på Sergels torg. Jag har inte haft kontakt med hemlösa tidigare och det var väldigt tillnyktrande att träffa dem och prata med dem. Det berörde mig jättemycket. För en gångs skull var jag tyst och lyssnade, jag tror att det var därför de inte hade med det i programmet, eftersom det inte var särskilt roligt på det sättet.

En man berättade att han bara fick mat av volontärer, det var allt han åt om dagarna. Så ibland, när det inte stod några volontärer där åt han helt enkelt inte"

Jag menar HALLÅ? wtf? "åt han helt enkelt inte?" nu menar jag inget ont mot Daniel Paris, det är bra att han upplyser folk om det genom intervjun, men alltså? Hur kan det få vara såhär? vi som bor i lilla landet lagom, hur kan vi dölja det här så bra? hur kan "uteliggarnas" röster inte höjas? Hur kan Fredrik Reinfeldt, kungen, och alla andra jävla snobbar sitta där med sin miljoner och äta sin jävla oxfile och veta att dom här människorna ÄTER inte ens dagligen?

Och varför tog inte SVT av alla människor med det i programmet? "eftersom det va inte särskilt roligt på det sättet" Svara Daniel på det och han har tyvärr rätt, det är inte tillräckligt mycket "bra tv" för att ta med, USH SÄGER JAG BARA!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

För det är alla känslor som lever upp på nätterna som tar ditt hjärta och ditt leende på läpparna

Shit, tankarna snurrar jag blickar tillbaka och inser hur jävla lycklig jag va med dig, hur fan kunde jag sumpa det? vart fan gick jag fel någonstans? hur dum får man vara?

men som du sa till mig när vi gjorde slut:
Jag hoppas du håller vad du lovat, för du är den enda jag någonsin verkligen varit lycklig med.. </3

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Ta mig till sol och värme!

Ta mig härifrååååån det är så kallt!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

tiden tickar på, tänk hur fort dagarna går

jag behöver inte ens blogga längre? det jag har att säga får jag plats med i rubiken, typ då förstår man exakt vad jag kommer skriva om. Det här inlägget skulle handla om vuxen nojja att mina söta syskonbarn håller på och växer upp raaaakt framför ögonen på mig, och jag bara missar alla stunder, och ja annat sånt som att fånga dagen och shit, nu fick ni den korta versionen ciao!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

jag är en soldat för dig!

CEH

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Helena Ida Annika Rabén

930627-101105

tårarna rinner, hjärtat dunkar, jag staplar fram på mina ben genom mörkret.
klarar knappt av när någon skämtar, jag skrattar, jag ler, men det är på det där sättet som man gör, bara för att inte visa hur dåligt man mår.. Älskade Helena, jag har en bild på dig bredvid sängen! jag tittar på den varannan minut du är så vacker, så livfull, så glad. Bilden ger mig rysningar, för jag vet att jag inte kommer få se de där leendet igen, jag kommer inte få känna den där kramen, höra det där skrattet. Jag ryser nu, för bara tanken på att du faktiskt är borta, kan jag inte förstå, jag har inte kunnat erkänna det men nu gör jag det, Helena, du är borta föralltid, tårarna börjar rinna när jag tyst uttalar orden i min hjärna, borta. Fast tur är att du må vara borta fysiskt, men du kommer ALDRIG försvinna psykist! i hjärta, hjärna och själ, kommer du alltid finnas hos mig!
Älskar dig Helena Ida Annika Rabén!
Fredrik, Anna och Jens, mina tankar är hos er!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()