Jag är människa

Precis som alla andra, precis som hon eller han eller du, så har jag känslor. Det är helt sjukt hur folk tror att dem kan gå runt och behandla mig EXAKT hur dom vill och sen ändå gå därifrån tänkandes nej men sandra blir inte ledsen? nej? klart som fan jag inte gråter framför er era jävla idioter? men tillfällen som nu, då gråter jag. när jag är ensam, har tid att tänka. när jag mår som sämst, det är när jag är ensam och ändå knuffar jag bort människor? jag greppar inte det där, men det är väl för sårbarheten i guess. livet är hårt, det är inte alltid rättvist, så brukar min mamma och pappa säga. men fan? hur jävla orättvist ska livet vara mot mig egentligen? hur mycket ska jag behöva lida? gråta? få slag, psykiska slag då. det har faktiskt aldrig hänt, att någon har fysiskt slagit mig, men orden, dom psykiska slagen är såå sjukt mycket värre, tror jag, det känns som det iaf. ingen av er kommer orka läsa den här texten, det är inte meningen heller, den är för mig, för att jag ska få ur mig allt jag har inombords, nu är jag såhär depp igen, så nu ska jag ta en bloggpaus tills jag har något roligare att skriva. just nu känns det som att världen ska gå under, jag orkar inte mer, och min mamma frågar mig vad som har hänt, men jag ger henne bara svaret "inget", för det känns ju så? det är ju inget som hänt? jag skyller heller inte på någon annan det är min hemska försvarsmekanism, jag tar bara emot orden, in i hjärnan analyserar dom och sparar dom i en liten låda som jag brukar kalla för "Sandra suger"-lådan den finns i min hjärna och där stoppar jag allt negativt som sägs om mig, ja iaf allt jag får veta har sagts och sen en dag råkar jag öppna den där lådan! och då jävlar då väller allting ut, håller i i ca1-4 veckor beroende på hur mycket som hänt, och sen är allt bra igen! så vi ses inom en månad

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

sjuktjej_92

inte en bra dag igår alltså! eller jo på mässan va det bra! träffade eken efter en sisådär hundra år! chris va också där :D meen sen blev det tågkaos, armbågar i mitt huvud och svenska björnstammen? ja du, om du vill veta hur deras spelning va, fråga inte mig, för även fast jag va i lokalen så har jag ingen aning. Men ja gillar gullig personal på 550 som tar hand om mig hihi :)

Idag taggar vi sjukt, alltså jag är sjuk, så jag taggar inte alls. fuck.
känns som den här dan kommer bli rolig, ska egentligen på ishockey 18.30 hoppas man är pigg, sen ska jag ut till strippan för dem firar 1 år med club 7 eller något sånt!
Wish me luck!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Somliga ljus brinner aldrig ut!

Jag kan inte med ord beskriva världens bästa dag! men den hade jag igår!

Mina flickor vann matchen med 4-1, jag har bokstavligen stått precis framför mr.linnros och då snackar vi knappt 1 meter framför.. OCH jag hann vara eeeen heeeeeel timma på femfemnoll, det kan inte bli bättre eller..? Jo jag käkade kebab efter krogen :D
Känner mig pigg som en lärka! ska visa mamma alla bilder och filmer nu sen ska jag möta skalman och ge honom kameran!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

alla grabbar säger shoo!

idaaaag är en hektisk dag! nu ska jag kila iväg till jätten för vi ska mötas där för att sedan åka till björkestahallen i Nykvarn, där mina kära flickor ska spela match! wiho


När jag kommer hem ska jag träffa becca en snabbis för att efter det dra iväg och fota oskar linnros som har spelning här i södertälje!
Senare mot natten blir det femfemnoll med min lite äldre flickor ;)
Hoppas ni kommer ha en lika bra dag som jag kommer ha idag kära bloggläsare! puss!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Älskade Helena, jag gråter inte längre men du finns alltid i mitt hjärta! <3

Jag älskar dig!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

sorg.

Varje morgon brukar betyda ett leende på läpparna för min del, jag älskar livet, och jag älskar att vakna varje morgon, för det betyder en ny dag av äventyr. Sen i söndags morse har jag inte kunna vakna upp med det där leendet för jag vet att en person inte har möjligheten att uppleva dagens små äventyr längre..

Våra fina Helena, 27/6 1993 - 5/11 2010
Vila i frid älskling!
Jag kan inte förstå att du är borta!
Jag ska berätta för er om våran kära Helena Rabén, men eftersom en bild säger mer än tusen ord så..
Det där va Helena i ett nötskal! tummen upp och det där leendet hon alltid hade på läpparna.
Hon var en sån glad tjej, hon älskade och uppskattade livet mer än någon jag någonsin träffat hon va ljuset i de flestas liv. Alla som någon gång träffade Helena kan intyga att en dålig, tråkig och molnig dag kunde blir VÄRLDENS bästa dag bara man träffade henne. Helena var en otroligt stark person, hon hade problem och svårigheter, självklart hon va ju människa! Men det som skiljde Helena från andra va att hon, utan gnäll, bara tog tag i saken löste den och gick vidare utan ett enda ord om att det va jobbigt. Jag har alltid sagt att någonting som en perfekt människa finns inte, men Helena är den som kommit närmast!
Vila frid älskade Helena Rabén! Du kommer alltid finnas med oss, det finns en liten del av dig i oss alla.
Du finns med oss i tanken, i hjärtat och i själen! Jag älskar dig!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vuxenpoäng!!!!!!!!

Idag har jag haft tvättstugan! Har precis varit nere och hämtat den sista tvätten! Duktig tjeej :D

Ikväll blire party party med becca i stadshuset! Det är 16+ och alkoholfritt men jag känner att jag borde chilla galet med alkoholen ett tag! Så det ska bli nice! Jonte och Renio kommer uppträda! duktiga grabbar det där alltså! The captain of the party, mr dj är Dj Quality en video där han uppträder framför 25.000 pers kommer här:
Videon är från kungsträdgården, kan tänka mig att det är under något the voice eller så! Men han är riktigt duktig så de kommer bli riktigt bra tror jag!
Nu ska jag förmodligen träffa becca eller så ska jag träffa Julia en stund :)
peace!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

bank,kläder,körskola och jobb

jadue, schemat idag ser ut som så:

pussinuss

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

7 månader, tiden tickar på

FYFAN, obligatoriskt cpnojja på G!

Upptäckte precis att det är 7 månader kvar till jag tar studenten, god damn!!!
Jag minns när jag skulle börja i skolan 5 och ett halft år gammal (dom där halvorna va viktiga när man va liten!!!) jättespänd inför vad som skulle komma att bli min verklighet i 13 år.. 13 år jag kan fan inte fatta det, helt sjukt hur fort tiden har gått.
Hur mycket går man man inte igenom under dem här åren, vänner kommer och går, för att inte nämna pojkvänner.
Klasskompisar, lärare familjen allt förändras. Utseende, personlighet, det är dem här åren man formas till den man är.
nu har jag vandrat längs minnenas väg en stund! nu ska jag ut och leka g! jalla bye!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()